Als u het maken van één foto voor de commerciële fotografie, dan is de architectuurfotografie kan worden gebruikt om de achtergrond, de voorkant van het gebouw of de hoek te maken.

Voor de commerciële fotografie, moet u altijd gebruik maken van een statief. Als u het maken van een macro foto, een stand die voorziet verlichting nodig is. Door het hebben van de mogelijkheid om licht het gebied overdag, zou de nachtopnames veel gemakkelijker omdat de hoeveelheid van de verlichting nodig zou minder te krijgen.

Om de architectuurfotografie maken, zou je moeten weten wat u zoekt. Als u het maken van een portret van een gebouw, is het belangrijk om uit te vinden of het gebouw brandt in de dag of niet. Terwijl, als u foto's binnen in een gebouw, zou je nodig hebt om ervoor te zorgen dat de verlichting is voldoende. Zorg er altijd voor dat het gebouw goed verlicht door een extra flitslicht voor de architectuurfotografie.

Wanneer u combineren de commerciële fotografie en de architectuur fotografie, zou u willen ervoor zorgen dat u een hoge kwaliteit foto's die snel te doen. De architectuur fotografie kost meer tijd om het beeld te krijgen, dus het is best om een ​​reeks beelden die snel te doen zijn creëren. Probeer niet te proberen om een ​​landschap beeld dat te lang duurt om het schot te krijgen, omdat je het beste deel van de foto zou kunnen missen maken.

De commerciële fotografie zou meer inspanning dan de architectuurfotografie vereisen. Het is mogelijk om zich te mengen de twee fotografie disciplines om een ​​evenwichtig beeld dat je vaardigheden en talent vitrines te creëren.

.