Lokale Directory - Welke Is De Beste?

Wanneer u op zoek bent naar informatie over een bedrijvengids, is het belangrijk om te weten dat niet alle mappen zijn hetzelfde. Dit artikel zal uitleggen enkele van de meest voorkomende zaken gidsen beschikbaar op het internet. In dit te doen, zult u een beter begrip van de verschillen in elke map en hoe ze te gebruiken om uw bedrijfsvermeldingen te vergroten en eventueel het verhogen van uw winst.

Locaal Telefoonboek

Het eerste type van de directory is meestal te vinden op de website van een lokaal bedrijf vereniging. Deze gidsen richten zich meestal op specifieke onderwerpen binnen een bepaald gebied. Veel van deze directory's richten zich ook op specifieke sectoren, zoals de bouw handel of auto dealers. Andere directory's kunnen zich richten op verschillende gebieden.

Bijvoorbeeld, de Business Source Directory is beschikbaar op de website van de International Association of Machinists. Elke gids richt zich meestal op een bepaalde industrie of zelfs individuele lidmaatschappen voor de mappen, die een tweejarig pay lidmaatschap gratis of misschien lidmaatschap plannen tegen een korting kan omvatten.

De Business Directory is beschikbaar op de website van Local Auto's en gebruikte auto's. Een Business Guide gericht op auto's en vrachtwagens zal u voorzien van informatie over auto's en vrachtwagenchauffeurs in het gebied. U kunt dan naar de website van die map om een ​​bedrijf te vinden dat voldoet aan al uw belangen.

Een ander type van de map die ook wordt aangetroffen op de website van een plaatselijke organisatie van ondernemers is de Bedrijvengids: Local Business Association, dat wordt aangeboden door de Raad van Bestuur van de National Association of Realtors.