Rollup

Grafische en Reclame-Combinatiepakket

Als je van plan om afbeeldingen en reclame op te nemen in uw marketing inspanningen, is het verstandig om te overwegen wat het zou betekenen om combinatiepakket. zoals een flyer, pamflet, tijdschrift, poster, etc. - - Het gebruikt om te beschrijven de "opvouwen" van een brochure of ander document media wordt opgerold. Een combinatiepakket heeft dezelfde werking als het document waarbij rolt op en neer van een oppervlak.

Een type van grafische en reclame wordt een "katoenen doek." Katoenen doeken komen vaak voor, maar niet bijzonder interessant te kijken. Toch zijn ze nuttig zijn voor andere doeleinden, waaronder afdrukken in kleur. Katoenen doeken worden eerst gewalst, glad gemaakt en vervolgens bedrukt met inkt. De resultaten worden bereikt door het glooiende, glad, en rollend over meerdere malen.

Wanneer een rollup grafische en reclame project is gepland, is het belangrijk om zich te concentreren op zowel de look en feel van de eigenlijke grafische en reclame. Dit betekent dat het document heeft om professionele en in controle te kijken. De kleuren moeten samenwerken, met veel aandacht besteed aan de manier waarop verschillende kleuren mengen in.

De manier waarop een bedrijf gebruikt deze rollups kan lastig zijn omdat ze al te vaak over het hoofd gezien in het voordeel van de kleurencombinaties. Terwijl de kleurencombinatie van belang is, is het ook belangrijk om te kijken naar hoe rollups bij elkaar komen en of ze goed werken voor uw bedrijf.

Alleen maar omdat een combinatiepakket lijkt niet als een groot grafisch en reclame idee betekent niet dat het niet goed werkt. Kijk naar de manier waarop de bedrijven hierboven genoemde zijn het creƫren van hun tekst rollups. Elk van de vier bedrijven biedt prachtige ontwerpen en kleuren met elkaar overeenkomen, terwijl nog steeds verblijft schoon.