Trillingsdetectoren

Detectoren en Trillingen Detectoren in Gevallen van Inbraak

Het gebruik van detectie-apparatuur voor alle aspecten van de bedrijfsvoering is zeer wijdverbreid in de politie ter wereld. Inbraken zijn een groot probleem voor veel woningen en bedrijven in de Verenigde Staten en het is niet anders voor de politie. Detectoren kunnen detecteren of een deur of raam is geknoeid. Deze apparatuur kan op auto's en vrachtwagens, die op de straat of in commerciële inrichtingen worden gemonteerd.

Veel van de nieuwere modellen van inbraakalarm sensoren worden ontwikkeld om een ​​accelerometer omvatten. Wanneer een indringer probeert in te breken in een huis of bedrijf, zal de sensor automatisch de trekker van het alarm en de gegevens te verzenden naar een meldkamer.

Vibratiesensoren worden gebruikt voor diverse toepassingen. Deze tools werken door het aftasten van wanneer er iets is fysiek verstoord en het verzenden van een signaal naar een meldkamer aan de politie te waarschuwen.

Trilalarmen produceren een detecteerbaar geluidsgolf dat een hoorbaar alarm dat helpt de politie op zoek naar de verdachte triggers. Na het detecteren van het alarm, kan de politie bepalen wat de oorzaak van de trillingen.

Bewegingsmelders beweging detecteren, of het ontbreken van de beweging, en stuurt een signaal naar een meldkamer. Dit soort technologie kan overal worden geïnstalleerd, zolang er voldoende ruimte is om een ​​meldkamer tegemoet te komen.