iPhone Glas Reparatie - Eenvoudige procedure voor het Vervangen van Uw iPhone Scherm

iPhone glas is wat het is heet als je krassen of je iPhone-scherm te breken. Apple aanbiedingen vervangende iPhone-schermen in verschillende kleuren zoals zwart, zilver, roze, wit, geel, rood, grijs, en de roos goud. Echter, als je iPhone-scherm is op een manier die je het glas niet kan verwijderen en weet niet hoe het zelf te repareren is beschadigd, dan is het tijd om de professionele iPhone glas reparatie service bellen voor uw gemak.

Iphone Glas Herstellen

Alle iPhones hebben een glazen achterkant die eruit ziet als glas, en dat doet het glas van de zaak. Met uitzondering van de iPhone 4 en iPhone3GS, worden de schermen opgebouwd volgens een vloeibaar kristalpolymeer is gebonden op de rug met hechtmiddel. De lijm kleeft aan het glas van de zaak, maar wanneer het wordt geraakt door iets, breekt in stukken, en daardoor bij krassen of breken het scherm de vloeibare kristalpolymeer bindingen terug naar het glas van de behuizing en geeft u een nieuw scherm.

Herstelling kan met dezelfde lijm of het hechtmiddel kan worden verwijderd en vervangen door een gespecialiseerde hechtmiddel dat anders dan de standaard glaslijm gevormd. Deze lijm houdt zich niet aan het glas als de lijm, en dus is het gemakkelijker te gebruiken. Een ander verschil tussen de twee is dat de lijm uitgehard en dit maakt het veel moeilijker om het glas te breken bij toepassing op iPhonescherm. Toch kan de lijm worden verwijderd, of het kan worden uitgesteld, en gebruikt in de dezelfde manier als de lijm werd gebruikt om het glas op je iPhone-scherm te repareren.

Als u geen toegang tot de iPhone reparatiewerkplaats hebben, dan kunt u ook terecht bij uw lokale hardware winkel en de aankoop van de juiste lijm. Zij zullen u een bepaalde dikte te geven, en je moet een speciaal gereedschap te gebruiken om de lijm op het glas te lijmen.

De lijm moet worden gemengd met een zeer dunne hoeveelheid oplosmiddel en aangebracht op de glasplaat met een speciaal glas schroevendraaier.