Inspectiemonumenten met drone

Vraagt ​​u zich af of het mogelijk is monumenten te inspecteren zonder op één knie te moeten gaan zitten en door het sleutelgat te gluren? Kan een drone bijvoorbeeld een marmeren beeld van dichtbij bekijken terwijl hij op een statief staat?

Inspectie Monumenten Met Drone

In feite zijn er verschillende drones die zijn uitgerust met camera's. Er is er een die een foto van een vliegtuig kan maken en er een video over kan maken. Een robot gemaakt door NASA heeft de mogelijkheid om elk gebied te scannen en de samenstelling van elk object in seconden te achterhalen.

En nu is er de drone die een object kan fotograferen zonder het ooit aan te raken. Dit betekent dat u de camera niet eens hoeft aan te raken om het object te onderzoeken. De drone kan er omheen kijken en een foto maken. Het heeft ook een functie voor beeldstabilisatie waarmee het zelfs vanuit een verkeerde hoek een foto kan maken.

Zodra je de camera aan de drone geeft, kun je hem gewoon vertellen om hem naar de kamer of het gebouw te richten dat de sleutelgatcamera heeft opgemerkt. Binnen de kortste keren maakt de drone een foto. Je kunt het object bekijken door de camera vast te houden, een vergelijking te maken met de foto die je met de hand hebt gemaakt of door omhoog te kijken.

Nadat u een goede foto van het object heeft gemaakt, kunt u deze terugsturen naar uw computer. Op deze manier kunt u precies zien waar u mee te maken heeft. De informatie op uw scherm omvat de afmetingen, het materiaal, de kleur en de textuur van het object.

De samenstelling van het object wordt ook vermeld in het rapport dat bij u terugkomt. U kunt deze informatie vervolgens gebruiken om te bepalen of het de moeite waard is om te kopen of niet. U moet echter weten dat hoe meer foto's u maakt, hoe moeilijker het zal zijn om een ​​beslissing te nemen. Maak veel foto's en vergelijk ze om te beslissen of ze allemaal relevant zijn voor uw aankoop.

Het belangrijkste dat u moet doen, is uitzoeken hoeveel foto's u moet vergelijken om een ​​definitieve beslissing te nemen.