Sommige van deze zijn fosfaten, asbest en silica. Dit zijn een paar van de dingen die je bewust van moet zijn bij het kiezen van bouwproducten.

Je moet ook rekening mee houden dat sommige bouwmaterialen schadelijk zijn voor uw ogen, huid of longen kan zijn. Voorbeelden hiervan zijn els, ceder, redwood, eiken, teak, en cipressen. Ook wanneer het onderdeel wordt teruggevoerd, kan het nog steeds bevatten lood, vinyl en andere toxinen.

Er zijn ook enkele materialen die niet biologisch afbreekbaar zijn, zoals bleekmiddel en bepaalde pesticiden. U moet zich ook bewust dat, als regel, stoffen beschouwd als "recyclebaar" misschien niet herbruikbaar; Echter, in sommige situaties, zijn er producten die kunnen worden hergebruikt nadat ze zijn opgebruikt.

Bijvoorbeeld polyurethaanschuim is zowel biologisch afbreekbaar en recyclebaar. Het is echter nog steeds mogelijk om deze producten te hergebruiken als ze eenmaal zijn gebruikt. Als u zich zorgen maakt over een product niet biologisch afbreekbaar, wees niet bang om het bedrijf wat het materiaal is samengesteld uit te vragen; omdat de Nationale Do-It-Yourself Conference (NDIC) beveelt aan dat een product is gemaakt van 100% biologisch afbreekbare materialen.

Elk product dat is gebouwd met giftige chemische stoffen moeten volledig worden vermeden ten koste van alles. Hoewel deze producten milieuvriendelijker dan conventionele worden beschouwd, zijn er nog een heleboel van chemische stoffen die betrokken zijn bij de bouw die niet erg goed voor de aarde.

Bouwbedrijven moeten ervoor zorgen dat ze geen ongewenste stoffen vrijkomen in de lucht, water of bodem. Bovendien zouden chemische stoffen worden gebruikt in de producten kunnen ook schadelijk voor het milieu als ze niet goed gebruikt. Als het gaat om de gebruikte materialen in de bouw, alles kan worden gemaakt van, zelfs met behulp van items die giftig zelf.

Bio vriendelijke leven is een manier om producten die gezond en vriendelijk voor het milieu te creƫren. Al vele jaren zijn ze met behulp van kunststoffen en andere milieuvriendelijke materialen om alles van huizen en gebouwen om meubels en andere benodigdheden te maken. Tegenwoordig is het niet moeilijk te zien waarom deze praktijk zo populair is geworden.

.

Bouw

Interessante links