Dit komt doordat de groei en uitbreiding van kurk plaatsvinden na verloop van tijd. Hierdoor zal de kurkvloeren niet barsten of breken gemakkelijk.

De derde reden is dat de constructie werkwijze zeer goedkoop. Dit betekent dat u geld kunt besparen op uw budget in ruil voor de levensduur van de vloer. Ook, want het is opgebouwd uit kurk, het is veel lichter en goedkoper.

De vierde reden is dat de kurk is zeer weinig onderhoud. In tegenstelling tot hout, dat meer onderhoud nodig heeft, kurk vereist geen regelmatige waxen of schilderijen. U kunt ook kiezen of u wilt niet-loodhoudende verf te gebruiken voor uw vloer of als u wilt om het te schilderen met elke kleur die je maar wilt.

De vijfde reden is dat de bouwwijze is volledig bestand tegen vocht. Zo kan het cement dat gebruikt wordt voor de installatie worden besproeid met water. Dit betekent dat uw huis zal worden beschermd tegen de gevolgen van vochtigheid.

De zesde reden is dat de kurk is zeer licht. Overwegende dat de tapijten zijn zwaar, kurk is licht en makkelijk te verplaatsen. Het kan ook worden verplaatst naar andere kamers van het huis.

De zevende reden is dat de vloer kan worden gebruikt voor structurele doeleinden ook. In tegenstelling tot vinyl, is het niet nodig schilderen. Bovendien is het zeer krasbestendige draagt. U kunt gewoon met een beetje olie op het oppervlak en ze zullen weer groot zijn.

Last but not least, de achtste reden is dat de kurk makkelijk kan zijn om schoon te maken. Het houdt geen vuil of vuil en daarmee het reinigingsproces is eenvoudig. Het oppervlak niet gemakkelijk vlekken en het is heel gemakkelijk om vlekken te verwijderen door af te vegen met een droge doek.

.

Bouw

Interessante links