De remodeling aannemer die de eerste raming namen zou hebben gehad om nieuwe gipsplaten te bouwen en af ​​te dichten de muren. Dit toegevoegd aan de kosten van het huis zelf.

Tegen de tijd dat de aannemer aankwam, had ik de totale kosten op basis van de voorlopige kostenanalyse bepaald en zouden de uiteindelijke kosten maken als gevolg van het geven van de aannemer mijn laatste schatting. Toen deed ik een aantal voorlopige huiswerk op de bouwplaats door te doen wat onderzoek en vroeg een aantal vragen aan de aannemers. Terwijl ik daar was, huurde ik ook een aantal remodeling experts in om te komen en te werken met mij in een partnerschap met mij als we werkten samen aan het werk van het bouwen van mijn huis af te maken.

Het verschil tussen de twee schattingen was makkelijk te maken, omdat ik betaalde alle uitgaven uit mijn zak omdat ik al een financiële verplichting had gemaakt. Wel heb ik zorg voor de bouwkosten omdat ik al was vastbesloten om dat deel van het project. Het was niet mijn verantwoordelijkheid om de remodeling aannemers te betalen voor het werk dat zij deden.

Nu de bouwkosten zijn gedekt door mijn budget, ik moest in staat zijn om de uiteindelijke totale prijs te kennen aan de Tweede Kamer Renovatie te voltooien, dus ik zou niet overbesteding. De remodeling professionals en de bouw bedrijf kwam met een totale kostprijs offerte, zodat ik de informatie die ik nodig had om te zorgen dat ik was niet meer dan ik had begroot de uitgaven zijn zou hebben.

De remodeling deskundige vertelde me dat de uiteindelijke totale bij elke verbouwing die nodig was. Daarnaast is de remodeling professionals kwam binnen met een uiteindelijke schatting en hebben hun definitieve prijs en ik controleerde hen van de lijst van aannemers.

Ik kreeg een eerste schatting en kreeg vervolgens een laatste bod van de remodeling experts, dan van het bouwbedrijf en ten slotte uit de verbouwing contractors. Tot slot, kreeg ik een schatting van het bouwbedrijf. Dus, alles wat ik moest doen was kiezen voor degene die ik voelde had de laagste prijs.

Raad eens. Het was de bouwonderneming! Het was hun taak om een ​​lagere prijs voor de bouw dan de remodeling aannemers te krijgen, zodat ik kon besparen op de bouwkosten, ook.

.

Bouw

Interessante links