Tips Voor het Gebruik van de Raspberry Pi te Leren van Computers in Scholen

De Raspberry Pi is een stuk van computerapparatuur gecreƫerd door de Raspberry Pi Foundation, die kan worden gebruikt om computers in scholen en universiteiten te onderwijzen. Het team dat de computer, die nu de Raspberry Pi wordt gebouwd, gebruikt de technologie van het internet om het internet te gebruiken om de jongere generatie te leren gebruiken computers.

Raspberry PI

De aanvankelijke framboos Pi inrichtingen worden gebruikt voor basis gebruik. Ze hebben slechts enkele van de basisvaardigheden op de computer functies die hen in staat stellen om verbinding met het internet en de inhoud van hun harde schijf te delen.

De meest recente bestanden die de Stichting heeft vrijgegeven bevatten meer geavanceerde elektronische circuits, evenals een breder scala van educatieve functies. Alle componenten voor de Raspberry Pi zijn beschikbaar op het internet.

Sinds de vorige versies van de Raspberry Pi omvatten niet de Bluetooth draadloze communicatie component, dat doen ze niet werken met mobiele telefoons. Om dit te compenseren, nieuwere versies hebben een aantal verborgen functies die met een telefoon kan communiceren via Bluetooth.

Eerder werd de Raspberry Pi gemaakt om Windows, en heette de Carputer. Het kan verscheidene toepassingen in parallel, om verschillende taken te doen op hetzelfde moment.